Llucets amb pèsols i rossellones

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem oli en una cassola i coem la ceba ben picada a foc baix.
Piquem l’all ben petit i l'afegim a la cassola quan la ceba ja sigui mig cuita.
Hi posem els llucets amb els pèsols escorreguts. Ho salem una mica. Deixem que es coguin per un cantó i els hi donem la volta al cap d’uns minuts.
Hi aboquem el vi i deixem-ho coure fins que s'evapori.
Hi afegim les rossellones i deixem que cogui tot fins que s'obrin. Ja es pot servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se