Contracuixes de pollastre rostit amb nabius

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebrem el pollastre i l'enrossim en una cassola amb oli d'oliva.
Hi afegim les cebes tallades en juliana, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapem la cassola, abaixem el foc i deixem que cogui fins que el pollastre estigui tou.
Durant la cocció hi afegim aigua si fa falta. Abans de tancar el foc, hi incorporem els nabius.
Ho deixem coure 2 o 3 minuts més, sense remenar i ho retirem del foc.
Ja es pot servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se