Pastis de salsifis i pernil curat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Si són salsifís frescos, pela. Posa'ls en aigua amb suc de llimona, renta, talla a una mida d'uns 3 cm, cuina amb una mica de suc de llimona i sal, perquè quedin ben blancs, escorre i reserva.
Greixa bé una safata de forn rodona d'uns 30 cm de diàmetre, amb mantega.
Col·loca la massa al damunt i punxa uniformement amb una forquilla.
Preescalfa el forn a 220 graus.
Si són de conserva, escorre els salsifís, talla el pernil a tires fines i pica el julivert finament.
Reparteix tot uniformement per sobre de la massa.
Barreja bé els ous i la llet en un bol i condimenta amb una mica de sal i pebre.
A continuació, aboca amb cura per sobre el pastís.
Cou el pastís a la ranura inferior del forn durant uns 25-30 minuts.
Deixa que es refredi una mica abans de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se