Favetes i pèsols amb botifarra negra i cansalada viada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella gran hi posem una mica d'oli i hi saltem la cansalada viada tallada a trossets.
Quan està daurada la reservem.
Piquem bé les cebes tendres, i les tirem a la paella on hem fregit la cansalada viada, quan comença a enrossir hi tirem el brou amb les favetes i pèsols i deixem que vagi coent a foc baix, uns 15 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra a rodanxes i les rodanxes a dauets molt petits.
Afegim els dauets de botifarra negra i la cansalada viada reservada a la paella amb les favetes i pèsols, ho salem una mica i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se