Piccata de carabassó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 60 graus, dalt i baix.
Posa la farina en un bol.
Bat els ous amb el formatge, la sal i el pebre en un altre bol,
Assaona les rodanxes de carabassó, passa per la farina, i després per la barreja d'ou.
En una paella deixa que l'oli s'escalfi.
Redueix el foc, fregeix els carabassons a banda i banda durant aproximadament 4 minuts cadascun, reserva i mantén calent al forn preescalfat.
Aquest plat el pots acompanyar amb espaguetis, risotto, etc.

Notes

Talls de carabassó fregits en un embolcall d'ou, formatge i farina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se