Formatge fos amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

El primer que has de fer és treure la cua del pebrot i les llavors.
Després has de tallar-lo a daus petits.
Fon la mantega en una paella i afegeix l'all picat. Cuina uns segons cuidant que l'all no agafi color.
Afegeix els xampinyons tallats a làmines, o si són petits a quartos juntament amb un bitxo petit, al gust.
Cuina de 4 a 5 minuts o fins que els xampinyons estiguin prenent una mica de color.
Després afegeix sal i pebre a gust.
Posa el formatge en un motlle greixat o en una paella de ferro.
Posa els xampinyons sobre del formatge i posa el motlle al forn a 180 graus, de 8 a 10 minuts o fins que es fongui el formatge.
Serveix amb baguet ben cruixent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se