Pa de pagès fet en una cassola

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per 1 peça:

Massa:

1 racions

Elaboració

Massa:

Barreja la farina i la sal en un bol, forma un buit al centre.
Dissol el llevat en una mica d'aigua.
Aboca l'aigua que queda al buit.
Barreja tot i pasta en una massa suau i llisa (la massa és molt humida).
A màquina: 5 a 8 minuts (primer a baixa velocitat, després a velocitat mitjana).
A mà: aproximadament uns 10 minuts.
Col·loca el contingut del bol en una bossa de plàstic, i fes un nus a la part superior.
Tapa la massa a temperatura ambient durant unes 10 a 15 hores i deixa fermentar.
Col·loca la massa fermentada sobre un paper de forn o una tovallola de cuina ben enfarinada.
Estira i doblega la massa per tots els costats i forma una bola, posa-la a la cassola, tapa i deixa aixecar de nou, durant uns 30 minuts.

Cocció:

Introdueix la cassola buida, amb la tapa al forn.
Preescalfa el forn a 230 graus.
Treu la cassola del forn i col·loca la massa amb el paper o el drap.
Tapa immediatament i posa la cassola a la part inferior del forn.
Enforna durant 35 a 40 minuts.
Treu la tapa, i cou al forn uns 15 a 20 minuts més.
Retira el pa de la cassola i deixa refredar sobre una reixeta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se