Pesto de pastanaga

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Torra els pinyons lleugerament, sense afegir greix, i deixa refredar.
Deixa de banda.
Pela les pastanagues i ratlla amb el ratllador.
Porta aigua i el suc de taronja a ebullició.
Afegeix les pastanagues i cuina uns 6 minuts.
Treu la meitat de les pastanagues amb la paleta d'espuma i deixa de banda.
Agrega els pinyons a la resta de pastanagues a la cassola.
Aboca l'oli d'oliva i tritura bé el conjunt.
Ratlla el formatge parmesà i barreja amb les pastanagues reservades.
Mescla tot,
Condimenta el pesto al teu gust i posa'l a part en gots de vidre.

Notes

En compte de pinyons pot fer servir anous o pistatxos


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se