Risotto d’espinacs i bolets
Categoria:
Tipus de plat: Risotto
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de fulles d'espinacs
- 50 grams de mantega
- 400 grams de bolets, frescos
- 1 l de brou vegetal
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 polsim de pebre
- 400 grams d'arròs per risotto
- 1 polsim de sal
- 20 ml d'oli de bolets porcins
- 125 ml de vi blanc sec
- 1 ceba
Elaboració
Pica ben fina la ceba, amb el ganivet o el tallador.
Renta els bolets i les fulles d'espinacs, asseca i talla els bolets a rodanxes fines.
Escalfa una cullerada i mitja d'oli d'oliva, salta les cebes fins que siguin translúcides i, a continuació, afegeix l'arròs.
Salta breument i desglaça amb el vi blanc.
Quan el vi sagí evaporat, porta l'arròs a ebullició i cuina a foc lent fins que estigui al dente.
Afegeix gradualment el brou de verdures i remena sovint, perquè l'arròs no s'enganxi al fons de la cassola.
Tan aviat com l'arròs del risotto sigui cuit, agrega flocs de mantega, l'oli de bolets Puccini i el formatge parmesà.
Escalfa l'oli d'oliva restant i afegeix els espinacs i els bolets perquè l'espinac s'esfondri, i cuina fins que els bolets prenguin un bonic colo daurat.
Agrega les verdures al risotto i remena sovint.
Condimenteu el risotto amb sal i pebre.
Serveix en plats preescalfats i guarneix amb encenalls de formatge parmesà pel damunt.
Notes
Alguna vegada has pensat a afegir espinacs verds al teu risotto de bolets? Aquesta recepta ofereix més que una meravellosa combinació de colors!
Comparteix aquesta recepta: