Risotto d’espinacs i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica ben fina la ceba, amb el ganivet o el tallador.
Renta els bolets i les fulles d'espinacs, asseca i talla els bolets a rodanxes fines.
Escalfa una cullerada i mitja d'oli d'oliva, salta les cebes fins que siguin translúcides i, a continuació, afegeix l'arròs.
Salta breument i desglaça amb el vi blanc.
Quan el vi sagí evaporat, porta l'arròs a ebullició i cuina a foc lent fins que estigui al dente.
Afegeix gradualment el brou de verdures i remena sovint, perquè l'arròs no s'enganxi al fons de la cassola.
Tan aviat com l'arròs del risotto sigui cuit, agrega flocs de mantega, l'oli de bolets Puccini i el formatge parmesà.
Escalfa l'oli d'oliva restant i afegeix els espinacs i els bolets perquè l'espinac s'esfondri, i cuina fins que els bolets prenguin un bonic colo daurat.
Agrega les verdures al risotto i remena sovint.
Condimenteu el risotto amb sal i pebre.
Serveix en plats preescalfats i guarneix amb encenalls de formatge parmesà pel damunt.

Notes

Alguna vegada has pensat a afegir espinacs verds al teu risotto de bolets? Aquesta recepta ofereix més que una meravellosa combinació de colors!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se