Rissotto de pobre

Categoria:
Típica de: Itàlia
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un atuell un xic fondo, sofregir les cebes picades ben fines. Quan adquireixen transparència, afegir-hi els espàrrecs, tallats a rodelles no gaire grosses. Uns dos minuts després, afegir-hi el tomàquet fregit.
Dos minuts més, i ja si pot afegir l’arròs, que s’ha de sofregir un momentet.
Abocar el vi blanc i deixar que redueixi una estona.
A partir d’aquest moment, començar a comptar els 18 minuts de cocció de l’arròs, afegint-hi una part del brou fins que cobreixi bé tot l’arròs, i posant el foc fluix. (Remenar sovint).
Quan l'arròs s’ha begut quasi tot el brou, afegir-ni altra vegada (va bé que el brou sigui un xic calent), i repetir aquesta operació una tercera vegada. (Aproximadament és cada 6 minuts. però no és exacte, i va bé vigilar per no deixar que l’arròs quedi massa sec abans d’afegir-hi caldo). La tercera vegada que s'hi afegeix caldo, posar-hi també els Frankfurts tallats a daus petits.
Un cop fet aixó, ja han passat els 18 minuts. Retirar l’arròs del foc i deixar-lo reposar un temps que aprofitarem per tirar-hi el parmesà, remenar fins que es fongui, i fer el mateix amb el Philadelphia.
Per acabar el plat, salpebrar a gust i tirar sobre l’arròs dues cullerades soperes d’oli, i remenar per darrera vegada.

30min

Notes

La recepta italiana es fa amb bolets i gambes, peró a casa tenim una persona alèrgica als bolets i una altra alèrgica a les gambes, de manera que m'he buscat la vida amb altres ingredients.
Aquest plat no té gaire bona presència (sembla arròs pastat) peró és boníssim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se