Espaguetis a la carbonara, amb vi

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis al dente amb aigua salada.
Tritura una mica el gra d'all.
Fregeix els daus de cansalada i els alls amb una mica d'oli d'oliva, fins que prenguin una mica de color.
Assegurat que l'all no es cremi.
Retira del foc i mantén la cansalada calenta.
Barreja en un bol petit, els rovells d'ou, el vi i dos terços del formatge.
Treu els espaguetis de l'aigua calenta amb pinces i barreja amb la cansalada.
No fa res que la pasta acompanyi una mica d'aigua de la cocció.
Retira de la placa calenta i remena la pasta amb la barreja de rovell d'ou.
Si la barreja està massa seca, afegeix una mica d'aigua de pasta extra.
Amaneix amb sal i pebre.
Distribueix el julivert pel damunt i espolsa amb la resta del formatge.
En comptes de sal, jo acostumo de posar brou en pols en la barreja d'ou i vi, i queda la pasta més gustosa

Notes

Els ous, el vi i la cansalada també encaixen be en una pasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se