Pa amb all
Categoria:
Tipus de plat: Pa
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 baguetes o ciabattas frescas
- 4 grans d'all
- Un polsim de sal
- ½ remet de romaní
- 100 grams de mantega.
Elaboració
Talla la bagueta fresca o la ciabatta a rodanxes, però no la tallis completament.
A continuació, pica uns grans d'all amb sal marina i romaní en un morter.
Com més fi el piquis sabrà millor.
Barreja amb la mantega a punt de pomada.
Pinzella l'interior de les rodanxes amb el preparat d'all i mantega d'herbes.
Cuina al forn a uns 200 graus durant uns 7 minuts, o fins que quedi el pa ben cruixent.
Serveix de seguida.
Notes
Amb vi, amb una amanida o amb un filet, tothom pot assaborir un bon pa amb all. I és bo per a gairebé tothom.
Comparteix aquesta recepta: