Pa amb all

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Talla la bagueta fresca o la ciabatta a rodanxes, però no la tallis completament.
A continuació, pica uns grans d'all amb sal marina i romaní en un morter.
Com més fi el piquis sabrà millor.
Barreja amb la mantega a punt de pomada.
Pinzella l'interior de les rodanxes amb el preparat d'all i mantega d'herbes.
Cuina al forn a uns 200 graus durant uns 7 minuts, o fins que quedi el pa ben cruixent.
Serveix de seguida.

Notes

Amb vi, amb una amanida o amb un filet, tothom pot assaborir un bon pa amb all. I és bo per a gairebé tothom.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se