Bròcoli arrebossat

És una recepta bona, fàcil i sana.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Es prepara el bròcoli tallant-lo a ramallets petits i es posa a coure al vapor.
Mentres tant, a part i en un bol es prepara la pasta d'arrebossar.Volem que ens quedi una capa fina d'arrebossar, quelcom semblant a una tempura.
Si volem que la pasta ens quedi sense grúmols hem de seguir l'ordre següent: salem i batem els ous, seguidament afegim la farina i una petita part de la llet, es remena fins aconseguir una massa espessa com si vulguessim fer pa, seguidament es va tirant la llet a petites porcions remanant cada cop fins aconseguir que la pasta ens quedi fina. La consistència final ha de ser líquida com si fos per fer creps.
Posem l'oli de girasol a escalfar en una paella i posem a coure els ramallets de bròcoli cuits sucats prèviament amb la pasta d'arrebossar. Deixem que agafin color dorat i reserven el bròcoli en un escorredor perquè perdi l'excés d'oli.

30min

Notes

Es pot servir com a primer plat, com aperitiu i fins i tot es pot servir fred


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se