Suquet de rap amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Amb els alls, el julivert, les avellanes i el pa, fem una picada i la posem en una cassola amb una mica d'oli.
Deixem que cogui un minut. Hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure uns 8 - 10 minuts.
Pelem, rentem, laminem les patates i les posem a la cassola.
Quan les patates estiguin daurades, hi aboquem el brou de peix i ho salem una mica.
Quan les patates estiguin gairebé cuites, uns 15 minuts, hi afegim el rap a trossos.
Ho deixem coure uns 5 minuts més. Ja es pot servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se