Flam japonès en got

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

(per a 4 gots grans):

Pel caramel:

Per a la crema:

Per a la caputxa de Bescuit:

4 racions

Elaboració

Pel caramel:

Posa el sucre i l'aigua en un cassó i deixa bullir el sucre fins que es formi el caramel marró.
Mentre el caramel estigui encara calent, omple els gots a parts iguals i deixa refredar.

Per a la crema:

Col·loca els ous, la llet, el sucre i la mel en un bol i escalfa tot amb un bany d'aigua tèbia fins a formar una crema. (Hauria d'estar aprox. 75 graus calent.).
Passa la crema per un tamís fi perquè no quedin bombolles.
A continuació, omple els gots amb la crema, però sempre deixa una mica d'espai fins a la part superior.

Per a la caputxa de Bescuit:

Barreja l'ou batut, el sucre i la mel fins que s'espongin.
A continuació, agrega amb cura la farina.
Omple la massa com a tercera capa a tots els gots.

Cocció:

Col·loca els gots en una olla o cassola i aboca-hi aigua. A continuació, cou el flam al forn a 150 graus durant uns 40 a 45 minuts.
Deixeu refredar el flam acabat a la nevera unes 4 hores aproximadament.

Notes

Aquest flam és, un popular postra del Japó. També s'anomena "púding de caramel" o "purí". El flam només necessita uns quants ingredients i és molt fàcil de preparar. Al Japó, el "purí" és preferit per joves i grans, i en realitat es pot comprar com a producte acabat a qualsevol lloc dels supermercats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se