Col blanca amb carn de xai

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les carns a daus, sala i fregeix en oli ben calent, fins que comencin agafar, color.
Treu la carn de la cassola i daura la cansalada tallada a daus, junt amb la ceba, i l'all.
Renta la col, talla a tires i afegeix-la també.
Desglaçà amb el brou, afegeix la fulla de llorer i afegeix de nou la carn.
Assaona amb sal i pebre i deixa coure a foc lent durant aproximadament una hora.
Remena de tant en tant i afegeix una mica de brou si cal.
Finalment pela, renta i talla les patates a trossos petits.
Afegeix a la carn i deixa coure aproximadament mitja hora, més
El plat col blanca amb carn de xai té el millor gust si el prepareu el dia abans sense patates.
Després només cal escalfar, afegir les patates i deixar-ho coure mitja hora.

Notes

Aquesta recepta prové de la cuina suïssa dels Alps.
Col blanca amb carn de xai és un guisat fàcil de cuinar i saborós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se