Pollastre farcit amb bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Maspujols
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejeu el pollastre i els boletsi saltejeu -los per que perdin l'aigua.
En un altra paella amb un raig d'oli. sofregiu la carn de la butifarra sense budells(previament la teniu que barrejar amb el pa i els ous.incorporeu els bolets i ratlleu la tofona pel damunt.
Salpebreu el pollastre per fora i per dins i farciu-lo amb la carn i els bolets.Poseu-lo en una plata de forn junt amb les cabeces d'alls, els tomaquets,les cebesde platillo pelades, i les pastenagues pelades i tornejadesi un raig d' oli per el damunt.
Pose-ho a coure a foc moderat a uns 160 gruas durant una hora i 30 minuts aproximadament.
A mitja coccio, incorporeu-hi el vi ranci i aneu-hi afegint petits cassons d'aigua.
Serviu-lo en una platara amb les verdures del rostit a part.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se