Pizza de pagès

De vegades pot solucionar un sopar quan se t'han acabat les idees. És un plat ràpid de fer malgrat sembli complicat doncs es poden preparar els ingredients de manera simultania i és una altra manera també de menjar verdura que agrada a tothom.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer preparem la salsa de tomata, ratllant les tomates que tinguem a la nevera, i coguent-la amb una paella normal afegint un raig d'oli verge d'oliva i una mica de sal, una mica de sucre i una mica de pebre.
Mentre s'està coguent la salsa, netegem el carbassó, el tallem a rodelles d'uns 5 mm de gruix aprox i els passem per la planxa. També farem el mateix amb el champinyons: els netejarem, els tallarem a làmines i els passarem per la planxa. La verdura ha de quedar marcada i ha de tenir amb una mica de color, llavors és senyal que està cuita però no seca.
Posem el forn a escalfar a màxima potència per la part superior.
Posem les llesques de pa a la torredora. Una vegada torrades les col•loquem en una bandeja d'anar al forn i amb una cullera cubrim les torrades amb la salsa de tomata que prèviament l'haurem passat per la batadora per deixar-la ben fina, llavors posem la capa de verdures i ho acabem amb el formatge ratllat i un posin d'orenga.
Seguidament col•loquem la bandeja al forn i esperem que el formatge ratllat quedi torradet. 3 min. Aprox
Cal menjar-les ben calentes sortides del forn.

30min

Notes

Jo les acompanyo amb una cervesa negra ben fresca


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se