Gambes amb salsa cremosa de safrà i arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Cuina l’arròs en aigua salada segons les instruccions del paquet.
Pica finament la meitat de ceba i deixar de banda.
Col·loca les 8 gambes en un bol petit.
Afegeix 2 culleradetes de salsa de soja i ½ culleradeta de Sambal Oelek, condimenta amb sal i pebre i barreja bé.
Escalfa una mica d’oli d’oliva en una paella i salta breument les gambes marinades i deixa de banda.
Fon ½ culleradetes de mantega a la mateixa paella i cou la ceba picada.
Desglaça amb ½ dl de vi blanc.
Afegeix ½ pastilla de brou de verdures i les 2 bossetes de safrà.
Agrega 250 ml de crema de cuina, 1 culleradeta de maizena i deixa bullir.
Afegeix les gambes de nou a la salsa i deixar escalfar breument.
Serveix l’arròs cuit amb la salsa i les gambes abans que es refredin.
Él safra és picant, és aromàtic i sobretot conegut pel seu color porpra.

Notes

Él safra és picant, és aromàtic i sobretot conegut pel seu color porpra.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se