Gratinat de carabassó amb patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Per al gratinat de carabassó, pela les cebes i les patates.
Renta els carabassons i les patates, i aparta a un cantó.
Ratlla amb el ratllador gruixut, i reserva.
Preescalfeu el forn a 180 graus (calor superior i inferior).
Escalfa oli en una paella gran i fregeix durat uns 5 minuts
les cebes, els carabassons i les patates, remena de tant en tant,
Assaona amb sal i pebre, agrega la crema cremada i deixa sofregir breument.
Aboca la barreja en una safata de forn ben greixada, aboca la crema batuda i espolsa pel damunt el formatge parmesà.
Cou el gratinat al forn durant uns 45 minuts o fins que la superfície estigui ben daurada.
Una recepta genial i senzilla, i també molt estimada pels vegetarians.

Notes

El gratinat de carabassó amb patates és molt apropiat per acompanyar algun plat principal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se