Carn picada bolonyesa amb puré de patata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Carn picada:

Puré de patates:

Elaboració

Carn picada:

Escalfa l'oli en una paella i fregeix la carn durant uns 3 minuts. Afegeix les verdures i cuina uns 4 minuts més.
Afegeix l'aigua, i el mix de bolonyesa, condimenta al gust i cuina fins que la carn estigui cuita, reserva a part.

Puré de patates:

Estén la carn al fons de la safata greixada.
Prepara el puré de patates segons les indicacions de l'envàs, reparteix sobre la carn i escampa el formatge pel damunt.

Cocció:

Enforna en la meitat superior del forn, preescalfat a 200 graus, durant uns 20 minuts o fins que la part superior prengui un bonic color torradet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se