Remenat de patata amb cansalada
Ingredients
- 2 cebes tendres
- 100 grams de formatge gruyère, ratllat
- 4 trossos de patates
- 1 polsim de nou.
- 1 polsim de pebre vermell dolç
- 1 cullerada de julivert
- 1 polsim de sal
- 2 cullerades de crema agra
- 1 cullerada de mostassa
- 100 grams de cansalada tallada a daus ben petits
Elaboració
Bull les patates en aigua salada, durant uns 20 a 25 minuts.
Escorre, deixa refredar i després pela-les.
Posa les patates sobre una safata de forn, coberta amb paper de forn.
Posa un altre tros de paper de forn sobre les patates i aixafa-les de manera que es formi un pastís d'un cm de gruix.
Pinzella amb una mica de mostassa i condimenta amb sal.
Reserva.
Renta les cebes tendres i talla en anelles fines.
Renta el julivert fresc, espolsa ben sec i pica'l ben fi.
Barreja bé amb el formatge ratllat, els daus de cansalada, la nou moscada, la sal i el pebre vermell i reparteix uniformement per sobre de les patates.
Finalment, cou el remenat al forn a 200 graus durant uns 30 minuts o fins que estigui la superfície ben daurada.
Serveix amb una mica de crema agra pel damunt.
Notes
Recepta de remenat amb patates i cansalada, és especialment apte per aperitiu o simplement com a acompanyament duna bona amanida.
Comparteix aquesta recepta: