Remenat de patata amb cansalada

Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Bull les patates en aigua salada, durant uns 20 a 25 minuts.
Escorre, deixa refredar i després pela-les.
Posa les patates sobre una safata de forn, coberta amb paper de forn.
Posa un altre tros de paper de forn sobre les patates i aixafa-les de manera que es formi un pastís d'un cm de gruix.
Pinzella amb una mica de mostassa i condimenta amb sal.
Reserva.
Renta les cebes tendres i talla en anelles fines.
Renta el julivert fresc, espolsa ben sec i pica'l ben fi.
Barreja bé amb el formatge ratllat, els daus de cansalada, la nou moscada, la sal i el pebre vermell i reparteix uniformement per sobre de les patates.
Finalment, cou el remenat al forn a 200 graus durant uns 30 minuts o fins que estigui la superfície ben daurada.
Serveix amb una mica de crema agra pel damunt.

Notes

Recepta de remenat amb patates i cansalada, és especialment apte per aperitiu o simplement com a acompanyament duna bona amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se