Patates farcides de bròquil i parmesà

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Bull les patates i el bròquil fins que estigui al dente, talla les patates a la meitat i buida-les.
Reserva per després farcir-les.
Tritura, o aixafa amb una forquilla la barreja de patata amb el bròquil.
Agrega la crema fresca i el formatge parmesà remena bé, que quedi tot ben barrejat, i condimenta bé.
Preescalfa el forn a 190 graus.
Col·loca les meitats de patata en una safata de forn ben greixada
Farceix aquesta massa a les meitats de patata i reparteix pel damunt els daus de cansalada.
Enforna, i deixa coure al forn fins que la cansalada quedi ben cruixent i torrada.

Notes

Les patates farcides de bròquil i parmesà es completen amb cansalada i crema fresca.
Resulta una recepta, que és molt fàcil de cuinar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se