Llobarro al forn

Una recepta fàcil, ràpida i sense espines. Els plats senzills ben elaborats no tenen per ser menys bons que els plats complicats.

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelarem les patates i les tallarem a rodelles de 1/2 cm de gruix aproximadament. Les posarem repartides al fons d'una plata per anar al forn.
A part sofregim tres dents d’all tallats a làmines ben fines perquè ens quedin cruixents i ho afegim a les patates, amb el vi blanc, el caldo de peix, un posin de sal i de Pebre.
Posarem la plata al forn al màxim de temperatura amb aire calent i la deixem fins que les patates quedin torradetes.
Després traurem la plata del forn i afegirem les supremes de peix repartides sobre el llit de patates. Afegim un raig d'oli i un polsim de sal sobre el peix i tornarem a posar la plata al forn durant uns 5 minuts més aproximadament. Sense ventilador.

30min

Notes

Es pot servir amb una mica de maionesa casolana feta amb ous de pagès, oli de girasol i 1/2 dent d'all i acompanyar el plat amb un bon vi blanc de dominació d'origen Empordà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se