Croquetes de pop

Amb aquesta recepta conseguireu  unes croquetes amb un gust bonissim de pop.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

En una olla a pressió abocarem un raig d'oli d'oliva  abundant, ratllarem tres cebes grans, introduirem  els pops, un polsim de pebre i un polsim sal i deixem coure fins que els pops es contreguin i agafin un color vermellós. Aleshores abocarem l'aigua i taparem l'olla i la deixarem bullir durant 1/2 hora, fins que ens quedin els pops amb una mena de salseta.
Ho abocarem tot en un bol i amb l'ajuda d'unes tisores de peix tallarem els pops a trocets petits. Volem que quan mengem la croqueta hi trobem trocets de pop.
A part fondrem en una paella una mica de mantega. Molt important: poserem poca quantitat de mantega perquè quan afegim la salsa dels pops a la massa, no ens quedi la croqueta  massa greixosa.
Quan tinguem la mantega líquida afegirem la farina i la varrejarem amb la mantega amb el foc encès fins que ens quedi algo com  una pasta molt consistent. Seguidament anirem abocant a poc a poc la llet perquè no ens quedin grúmols. Quan aconseguim una consistència aproximadament de vejamel hi afegirem els pops tallats amb la seva salsa.
Deixarem refredar la massa a la nevera i una vegada freda ja podrem formar les croquetes, les quals les passarem per farina, espolsarem l'excés de farina, les banyarem amb ou i les arrebossarem amb pa ratllat.
Aleshores ja les podem congelar per fer-les quan les necessitem o les fregirem per consumir.
Per fregir-les farem servir una paella amb oli de girasol abundant.

1h 30min

Notes

Són bones calentes o fredes acompanyades d'una amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se