Flam de nata
Ingredients
- 1/2 litre de llet sencera
- 1/2 litre de nata
- 5 fulles de gelatina "cua de peix"
- 200 grams de sucre
Elaboració
1 - Es posa la llet, la nata i el sucre en un pot i s'escalfa fins el pun de bullir
2 - Posar les fulles de gelatina en aigua freda fins que siguin toves i ben xopes d'aigua
3 - Un cop la llet, la nata i el sucre han bullit un xic, s'afegeix les fulles de cua de peix ben escorregudes
4 - Batre tot plegat per tal que la barreja quedi ben homogènia
5 - La presentació és lliure: en tarrines, en copes, en flameres.. com vulgueu. I es deixa refredar en el recipient escollit.
Notes
6 - A l'hora de dur a taula l'es opcions d'adorno son infinites: amb un rajolinet de xarop de maduixa i un nuvol de nata; xarop de xocolata i lacasitos; nuvol de nata i neula (normal o de xocolata )... o el que tingueu a mà !
Comparteix aquesta recepta: