Flam de nata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

1 - Es posa la llet, la nata i el sucre en un pot i s'escalfa fins el pun de bullir
2 - Posar les fulles de gelatina en aigua freda fins que siguin toves i ben xopes d'aigua
3 - Un cop la llet, la nata i el sucre han bullit un xic, s'afegeix les fulles de cua de peix ben escorregudes
4 - Batre tot plegat per tal que la barreja quedi ben homogènia
5 - La presentació és lliure: en tarrines, en copes, en flameres.. com vulgueu. I es deixa refredar en el recipient escollit.

20min

Notes

6 - A l'hora de dur a taula l'es opcions d'adorno son infinites: amb un rajolinet de xarop de maduixa i un nuvol de nata; xarop de xocolata i lacasitos; nuvol de nata i neula (normal o de xocolata )... o el que tingueu a mà !


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se