Xai al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

1. Netegem el xai, l'assaonem amb sal i l'untem de mantega. Per altra banda en un morter aixafem 2 alls amb romaní, hi posem una mica d'aigua i sal i li ho posem per sobre al xai. També podem posar-hi mitja llimona si volem.
2. El fiquem al forn durant 2 hores i 15 minuts a 170 graus i l'anem controlant. Cada 15-20 minuts li posem una mica d'aigua o, amb una cullera, el banyem amb el seu mateix suc.

2h 15min

Notes

El xai al forn o xai rostit és un plat molt típic de Castella i Lleó, on jo personalment he passat temporades vivint-hi ja que el meu pare era d'allà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se