Canelons de verdures i ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Utensilis

Mycook per a la beixamel

Elaboració

Sofregir la ceba i el porro. Quan ja comença a estar daurat, afegir-hi un raig de conyac, la resta de verdures tallades a trossets petits i un parell de ceps. El tomàquet que sigui ratllat per evitar la pela que a vegades es desagradable de trobar. Posar-hi sal i coure-ho a foc lent fins que quedi al punt.
Triturar-ho tot procurant que no quedi una pasta massa fina. És bo trobar-hi alguns trossets de verdures.
En una paella a part, courem la resta de ceps lleugerament salats i amb una mica d'all i julivert.
Es prepara una beixamel ben espessa i s'hi afegeixen els ceps que hem cuit a la paella i que haurem triturat posteriorment. Aquesta beixamel serà la que ens donarà consistència al farcit dels canelons, ja que la verdura porta molta aigua i ens cal espessir-la d'alguna manera per poder enrotllar bé els canelons.
Barrejar-ho tot i deixar-ho reposar a la nevera.
Un cop tenim la pasta ben freda, començarem a farcir els canelons. Una bona manera i ràpida de fer-ho, és mitjançant una mànega pastissera, fent-hi un tall rodó a la part inferior perquè pugui sortir més quantitat del preparat per al farcit. La pasta s'haurà cuit prèviament segons les instruccions que trobarem a la capsa dels canelons.
S'emplaten els canelons en una safata on hi haurem posat una mica de mantega a la base perquè no s'enganxin.
Un cop tenim els canelons ben col·locats, escamparem per sobre la resta de farcit de verdures i ceps que ens hagi pogut sobrar i ho acabarem amb una capa de beixamel que ho cobreixi tot. A sobre hi posarem parmesà ratllat.
Ho gratinarem al forn fins que quedin ben rossets.

3h

Notes

Alternativa vegetariana dels canelons de carn típics de tota la vida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se