Bacallà gratinat

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Una recepta tan senzilla de fer com bona i aparent. Com a prèvies només cal tenir una bona salsa de tomàquet ( només de tomàquet) , feta a foc baixet xup-xup-xup i fer un bon all-i-oli .
Agafem el bacallà i el desalem. Una vegada el tinguem al punt li treiem bé l'aigua, l'enfarinem una miqueta i el fregim lleugerament.
El posem en un plat amb una mica de paper de cuina perquè absorbeixi l'oli que sobra i a montar el plat!
Una capa de salsa de tomàquet. Damunt el tall de bacallà que espolvoregem amb una mica de julivert talladet.
Cobrim el bacallà amb all-i-oli i ho posem a gratinar fins que agafi una mica de color.

20min

Notes

Advertència: La salsa de tomàquet ha de portar poca o gens de sal i l'all-i-oli també. La sal del bacallà sempre domina una mica!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se