Codonyat
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1kg. de codony
- 750 gm de sucre
12 racions
Elaboració
Rentar els codonys, no cal pelar-los ja que després es tritura tot. Posar-ho a bullir amb dos litres d'aigua durant trenta minuts.
Deixar escórrer bé, i afegir el sucre, tornar a coure durant trenta minuts més, remanant bé perquè no s'enganxi al recipient.
Triturar bé la pasta al gust de cadascú, més fina o menys.
Posar en un recipient de vidre o terrissa durant dos dies. Després donar la volta al codonyat i esperar dos dies més perquè estigui aixut i a punt per menjar.
1h
Notes
Es pot menjar sol, o acompanyat amb pa, fruits secs, iogurt o formatge fresc
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2613 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.