Risotto de bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400gr. de bolets
- 400gr. d'arròs bomba
- 1 ceba gran
- 1 gotet de vi blanc
- 1 1/2 de caldo de carn
- 50gr. de mantega
- Formatge parmesà
- Oli, sal, pebre blanca
4 racions
Utensilis
Cassola de terrissa o ferro colat, cullerot i cullera de fusta.
Elaboració
Sofregim la ceba amb la meitat de mantega, incorporem els bolets, quan deixin anar l'aigua afegim l'arròs, remenem bé i hi tirem el vi.
Quan s'ha evaporat i tirem un cullerot de caldo calent i esperem que s'evapori, i així successivament fins que estigui al punt (uns 20 minuts).
Després i afegim l'altre meitat de la mantega i el formatge parmesà i remenem bé.
Tanquem el fogó i deixem reposar 5 minuts.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2110 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.