Plat fred de pèsols i gambes

Es tracte d'una amanida especial que la podeu reservar per aquells dies que voleu menjar bé.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Vullir els pèsols al vapor durant 15 minuts.
A part passar les gambes per la planxa amb un raig d'oli d'oliva verge i pelar-les.
Pelar els mangos i tallar-los a dauets petits (1x1x1 cm).
Es tracte d'un plat fred i per tan haurem de refredar els pèsols i les gambes abans d'unir amb la resta d'ingredients.
Amanir amb un raig d'oli d'oliva. Quasi bé no es necessari afegir sal.

20min

Notes

Es un primer ideal per exemple per combina'l amb uns calamars a l'andalusa de segon


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se