Flams de tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Sis motlles per fer flams, o gots de mida petita
Un pinzell

Elaboració

Primerament, en un bol amb aigua freda, posem en remull les fulles de gelatina fins que estiguin ben estovades.
A part, agafem els motlles o els gots i amb un pinzell amb oli d'oliva els pintem per dintre i els reservem.
Seguidament, posem el suc en un cassó a foc baix, el corregim de sal i pebre i deixem que s'escalfi sense arribar a bullir, i tot seguit hi afegim les fulles de gelatina ben escorregudes, i anem remenant fins que estiguin ben desfetes.
Per acabar, omplim els motlles o els gots, i els deixem refredar a la nevera unes tres hores, fins que els flams ja estiguin ben quallats, i ja els tindrem llestos per fer servir.

1h

Notes

Aquesta recepta és molt adient com aperitiu, com a guarnició, o com a complement per preparar amanides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se