Verdures al forn

Un plat senzill i ràpid de fer per a un manú diari. Especialment per nens que els hi costa menjar verdura.

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem les verdures a làmines 1/2 cm i les col·loquem en una safata per anar al forn per capes de baix a d’alt: patata, esvergínia i carbassó. Afegim un raig d’oli d’oliva, sal i pebre i posem la safata al forn.
Quan el carbassó es vegi cuit, treguem la plata i cobrim les verdures amb formatge ratllat un polsim de cúrcuma i nou moscada.
Tornem a posar la safata al forn i deixem que el formatge es torri.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se