Pa Naan

Tipus de plat:
Típica de: India
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Barregem bé els ingredients en un bol gran. Ho amassem durant 10 minuts fins que quedi una massa elàstica.
Tapem el bol amb film 1 hora (o fins que hagi doblat el volum).
Enfarinem el lloc on ho treballarem, i ho tornem a amassar durant 1 minut.
Dividim la massa en porcions fent boles (5 o 6). Amb el corró, ho estirem donant forma allargada o rodona, sense que quedi molt prim.
En una paella o planxa de cuinar, hi posem una mica de mantega i posem el foc mig, incorporant cada pa girant-lo fins que veiem que la part de sota està dorada. Donem la volta i repetim l'operació.

30min

Notes

És un bon acompanyament pel pollastre Tikka Massala o Kurma. El temps de preparació no inclou el temps de fermentació de la massa (+o- 1 hora)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se