Barra de gelat amb fruita natural
El que mengem ha de ser saborós però quan és quotidià cal que sigui també saludable. Bé, els gelats no són per cada dia, ni tan sols a l'estiu... Tot i així, la meva proposta és simple, senzilla i... deliciosa...
Categoria:
Tipus de plat: Gelat
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Nata per muntar (bric petit)
- Fruita madura del temps, si ho volem elaborar-ho
- Melmelada de qualitat, si volem fer via!
- Una mica de xocolata negra esmicolada
Utensilis
Turmix, batedora o varetes, per muntar la nata i si cal, triturar la fruita.
Elaboració
La melmelada, o la fruita cuita i refredada o la fruita en cru amb una mica de suc de llimona, afegir la xocolata i barrejar amb llengua, suaument, amb la nata muntada.
Buidar un bric alt i quadrat en una botella i guardar-la a la nevera.
Tallar amb cura la part de dalt del cartró. Omplir amb la barreja i posar-ho al congelador.
Notes
Passar-lo del congelador a la nevera al començar l'àpat.
Al moment de servir-lo, tallar a llesques el bric, treure-les-hi la bufanda, posar-les en platets o entre galetes... i disfrutar!
Comparteix aquesta recepta: