Barra de gelat amb fruita natural

El que mengem ha de ser saborós però quan és quotidià cal que sigui també saludable. Bé, els gelats no són per cada dia, ni tan sols a l'estiu... Tot i així, la meva proposta és simple, senzilla i... deliciosa...

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Utensilis

Turmix, batedora o varetes, per muntar la nata i si cal, triturar la fruita.

Elaboració

La melmelada, o la fruita cuita i refredada o la fruita en cru amb una mica de suc de llimona, afegir la xocolata i barrejar amb llengua, suaument, amb la nata muntada.
Buidar un bric alt i quadrat en una botella i guardar-la a la nevera.
Tallar amb cura la part de dalt del cartró. Omplir amb la barreja i posar-ho al congelador.

15min

Notes

Passar-lo del congelador a la nevera al començar l'àpat.
Al moment de servir-lo, tallar a llesques el bric, treure-les-hi la bufanda, posar-les en platets o entre galetes... i disfrutar!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se