Magdalenes sense gluten per al·lèrgics

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Posa en un bol els ous amb els sucres i mescla-ho amb una cullera fins integrar-ho, tot seguit posa l'oli i remena fins q quedi integrat, ara posa les farines amb el llevat, la sal i les llavors de xoco o panses i torna a remenar fins q ho vegis integrat reservant algunes pel final. Ara distribueix-ho a les càpsules posant per sobre les llavors o panses reservades.
Si les fas sense res posa una mica de sucre per sobre de cada una.
Posa-ho al forn a 190º 16m. a dalt i a baix en una reixa per sota del mig.

40min

Notes

Surten 12 magdalenes.
Per omplir les capsules va molt be la cullera de gelats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se