Magdalenes sense gluten per al·lèrgics
Ingredients
- 4 ous L
- 200 Farina d'arròs
- 80 de midó de blat de moro (maicena) o altres marques blanques
- Cullerada petita de llevat
- Pessic de sal
- 200 de sucre + cullerada petita de vainillat
- 200 d'oli d'oliva suau o de girasol
- Optatiu: sucre per sobre o
- 50 de llavors de xoco o
- 50 de panses
Elaboració
Posa en un bol els ous amb els sucres i mescla-ho amb una cullera fins integrar-ho, tot seguit posa l'oli i remena fins q quedi integrat, ara posa les farines amb el llevat, la sal i les llavors de xoco o panses i torna a remenar fins q ho vegis integrat reservant algunes pel final. Ara distribueix-ho a les càpsules posant per sobre les llavors o panses reservades.
Si les fas sense res posa una mica de sucre per sobre de cada una.
Posa-ho al forn a 190º 16m. a dalt i a baix en una reixa per sota del mig.
Notes
Surten 12 magdalenes.
Per omplir les capsules va molt be la cullera de gelats.
Comparteix aquesta recepta: