Púding de cafè i rom amb melindros

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una safata fonda pel forn
Un motlle per fer púdings
Una safata plana de porcellana
Una cassola fonda
Una batedora elèctrica
Dos fulls de paper de diari

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda posem a bullir: un litre de llet sencera, 200 grams de sucre, una pell de taronja, una branca de canyella, i un sobre de cafè soluble.
Quan ja a arrencat el bull, ho retirem del foc, i ho deixem refredar.
A part, en un motlle per fer el púding, repartim el caramel líquid per tot el fons del motlle, i tot seguit hi esmicolem els melindros, i els emborratxem amb una barreja de cafè i rom a la proporció d'un got d'aigua.
Un cop ja sigui tèbia la barreja de llet, retirem: la canyella, i la pell de taronja, hi afegim set ous esclatats, hi passem la batedora, omplim el motlle del púding fins a dalt, i el posem en una safata metàl·lica fonda amb dos fulls de paper de diari a sota, i omplim la safata amb aigua fins a la meitat, ho enfornem a 180º, durant 45 minuts, i ja ho podrem retirar del forn fins que refredi.
Un cop el púding ja estigui ben fred, el desemmotllem en una safata de porcellana, i ho espolsem pel damunt amb els fideus de xocolata, i ja el podem servir a taula.

1h 30min

Notes

Si després de fer el púding, ens sobre barreja, sempre podem aprofitar-ho per fer uns flams.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se