Magdalenes casolanes amb llavors de xoco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En un bol posa l’ou i els sucres, i mescla-ho amb una cullera fins integrar-ho. Ara posa la llet i l’oli i practica la mateixa operació. Tot seguit posa un colador al bol i posa-li la farina amb llevat, la sal i les llavors o el que posis. Torna a remenar fins integra-ho. Tot i que reservat algunes llavors per posar per sobre abans de posar-ho al forn.
Forn: 190º 15/16m. a dalt i a baix. Posa-ho una reixa mes avall del mig.

40min

Notes

Si vols fer dotze posa el doble d'ingredients. Aquesta recepta es de mida normal bàsica. També podeu canviar l'oli i la llet x 100 de nata líquida i 20 de mantega fosa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se