Salmó amb poma

Una delícia que tindràs en molt poc temps i poca feina.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

• Escalfar el forn a 200 graus.
• En una safata per forn hi posem paper sulfurat prou gran per poder embolicar els dos talls de salmó i la pona.
• Posem el salmó sobre el paper, el cobrim de mostassa antiga.
• Tallem la poma a làmines i l’afegim.
• Salpebrem i afegim un raig d’oli d’oliva.
• Emboliquem bé amb el paper i cap al forn durant 12 minuts.

20min

Notes

Just sortint del forn, amb compte de no cremar-nos, desemboliquem i emplatem. Posem el tall de salmó i unes quantes làmines de poma al voltant. Jo ho he acompanyat amb uns espinacs amb panses i pinyons.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se