Quarters de pollastre al perfum d'orenga
Ingredients
- 4 quarters de pollastre
- 4 grans d'all
- 1 ceba gran
- 1 llauna petita de pebrot escalivat
- Sal, orenga, pebre negre, oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Pelar la ceba i els alls. Preparar una safata pel forn, posar un rajolí d'oli i recobrir-la amb la ceba tallada a rodanxes de mig centímetre de gruix.
Sal-pebrar el pollastre i posar-lo damunt la ceba, amb la pell cap amunt, fent uns talls no gaire profunds. Picar els alls i posar-los als talls fets al pollastre.
Posar per damunt de cada quarter dues o tres tires del pebrot escalivat, espolvorar pel damunt una mica d'orenga i acabar amb un rajolí més d'oli.
Coure 1 hora al forn a 200º. La pell ha de quedar ben daurada.
1h 10min
Notes
Emplatar cada quarter amb la ceba pel damunt. Acompanyar amb cava brut nature.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1514 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.