Fesolets cuits a casa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una malla de cotó per coure els fesolets
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, posem els fesolets en remull com a mínim unes dotze hores.
En el moment de coure'ls, agafem totes les verdures i les posem dintre una bossa de malla de cotó, i la lliguem d'un extrem i la reservem.
A continuació, escorrem els fesolets i els posem en una cassola fonda coberts d'aigua, amb un pessic de sal, i un bon raig d'oli d'oliva.
Quan veiem que arrenca a bullir, posem el foc a potencia mitjana, fins que veiem que els fesolets ja són cuits, i els deixem refredar damunt el marbre fins que estiguin temperats, i ja els tindrem a punt per fer amb ells els plats que vulguem.

1h 30min

Notes

Els fesolets, són un llegum molt semblants a les mongetes de Santa Pau, tant pel seu gust, com la suavitat de la seva textura, i és una llegum molt adient per fer empedrats en l'època d'estiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se