Torrada amb pa de cúrcuma, pebrot escalivat i anxoves de l’Escala
Aquesta menja no és cap recepta però es mereix publicar-la perquè és un petit ple culinari que a l’estiu pot ser un complement d’un dinar o d’un sopar o fins i tot un plat.
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 Llesques de pa de cúrcuma
- 1 Pebrot vermell escalivat
- 1 pot d’anxoves de l’Escala en conserva d’oli d’oliva
- Un raig d’oli d’oliva verge extra
Elaboració
Es netegen els pabrots i en una plata per anar al forn s’unta amb oli perquè no s’enganyin. Cal aprofitar el consum del forn per fer-ne uns quans pebrots i conservar-los per exemple amb oli.
Es posa la plata al forn a temperatura màxima durant 20/30 minuts. Cal vigilar la cocció fins que la pell dels pebrots comenci a ennegrir-se això és senyal que ja estan escalivats. Una vegada cuits cal netjar-los i pelar-los. També es poden comprar fets al súper i són iguals de bons.
Es torra el pa en una torradora normal i es preparen les torradetes amb la resta d’ingredients.
Notes
La millor manera de menjar-ho és acompanyat d’un vi blanc o una cervesa i d’un amic o d’una amiga, en una taula davant el mar
Comparteix aquesta recepta: