Torrada amb pa de cúrcuma, pebrot escalivat i anxoves de l’Escala

Aquesta menja no és cap recepta però es mereix publicar-la perquè és un petit ple culinari que a l’estiu pot ser un complement d’un dinar o d’un sopar o fins i tot un plat.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Es netegen els pabrots i en una plata per anar al forn s’unta amb oli perquè no s’enganyin. Cal aprofitar el consum del forn per fer-ne uns quans pebrots i conservar-los per exemple amb oli.
Es posa la plata al forn a temperatura màxima durant 20/30 minuts. Cal vigilar la cocció fins que la pell dels pebrots comenci a ennegrir-se això és senyal que ja estan escalivats. Una vegada cuits cal netjar-los i pelar-los. També es poden comprar fets al súper i són iguals de bons.
Es torra el pa en una torradora normal i es preparen les torradetes amb la resta d’ingredients.

45min

Notes

La millor manera de menjar-ho és acompanyat d’un vi blanc o una cervesa i d’un amic o d’una amiga, en una taula davant el mar


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se