Cassoleta de llom amb xampinyons
Ingredients
- Mig kilo de tallets de llom.
- Una ceba tendra o de Figueres.
- Una tomaca escalivada.
- Una cullerada de farina de blat.
- Sal i oli i un polsim de sucre negre.
- Una llauna de xampinyons o 200 grs. frescos.
- Una tassa de vi ranci.
- Canyella en pols i farina per fregir el llom.
- Brou de pollastre.
Elaboració
Adobarem el llom amb sal, oli i canyela en pols. El deixarem mitja hora.
L'enfarinarem i fregirem en una paella.
En una cassola, posarem la ceba tallada petita, i quan comenci a enrossir, hi afegirem la tomaca triturada, a la que hi afegirem un polsim de sucre. Ho deixarem que caramelitzi.
Quan ho tinguem al punt, afegirem el llom, el vi ranci, i pocs minuts després el brou.
Deixarem que bulli una mica, i afegirem els xampinyons, deixant-ho que cogui a foc lent durant uns vint minuts.
Notes
És un plat que si el fem d'un dia per l'altre, és molt més gustós.
Comparteix aquesta recepta: