Cassoleta de llom amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Adobarem el llom amb sal, oli i canyela en pols. El deixarem mitja hora.
L'enfarinarem i fregirem en una paella.
En una cassola, posarem la ceba tallada petita, i quan comenci a enrossir, hi afegirem la tomaca triturada, a la que hi afegirem un polsim de sucre. Ho deixarem que caramelitzi.
Quan ho tinguem al punt, afegirem el llom, el vi ranci, i pocs minuts després el brou.
Deixarem que bulli una mica, i afegirem els xampinyons, deixant-ho que cogui a foc lent durant uns vint minuts.

30min

Notes

És un plat que si el fem d'un dia per l'altre, és molt més gustós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se