Conill a les herbes amb poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Posarem en adob unes hores abans el conill, amb les herbes, la sal, oli i vi ranci.
El rostirem, i quan estigui rosset, hi anirem afegint la ceba, i quan estigui un pèl rossa, hi posarem la poma a talls fins, i la resta del suc que ha deixat anar amb les herbes i el vi ranci.
Ho deixarem coure uns minuts més tot junt, i si cal, afegirem aigua amb sal i una mica de farina de blat per tal d'espessir la salsa.

Notes

És un plat que està riquíssim si el fem d'un dia per l'altra.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se