Mandonguilles amb toc oriental

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

1. Posem el pa sec a estovar amb la llet en un plat.
2. Fem un tall longitudinal a la llonganissa i la pelem. En un bol gros posem la carn de vedella i la de la llonganissa, l'ou, l'all i el julivert picats molt petits i el pa estovat en llet, ben desfet. Hi afegim també un pols de sal, de pebre recent mòlt i un parell de culleradetes de cafè de canyella i udues més de curri.
3. Ho remenem amb una forquilla i, seguidament, ho amassem amb les mans perquè quedi ben incorporat. En fem boles de la mida de les mandonguilles i les enfarinem.
4. Fregim les mandonguilles en una paella amb una mica d'oli d'oliva i les reservem.
5. En el mateix oli, posem a sofregir la ceba tallada, l'albergínia i el pebrot vermell, quan comencin a estovar-se, hi afegim el pebrot verd i l'all laminat. Ho tapem i ho deixem coure poc a poc.
6. Al cap d'uns 10 minuts, hi afegim les tomates ratllades, un pèl de sucre (perquè perdin l'acidesa), el llorer i rectifiquem de sal i pebre.
7. Ho deixem coure 5 minuts i ja hi podem afegir les mandonguilles. Ho deixem coure tot junt uns 15 minuts més i ja està llest.

1h

Notes

Es poden acompanyar d'arròs bullit blanc, o bé de cus-cus.
A la salsa també s'hi poden posar quatre cigrons cuits.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se