Pasta amb cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • mitja ceba⁣
  • 1 gra d'all
  • 1 culleradeta de romaní ⁣
  • 1 fulla de llaurer ⁣
  • Bitxo al gust⁣
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra⁣
  • 3 cullerades de tomàquet triturat⁣
  • 400 g de cigrons cuits ⁣
  • 500 g d'aigua o caldo vegetal⁣
  • 150 g de pasta (tipus taurons o pasta curta)⁣
  • Sal⁣

Elaboració

Piquem la ceba, el bitxo i el gra d'all i afegim a la cassola juntament amb l'oli d'oliva, el romaní, el llaurer i la sal. Deixem que es faci uns 10 minuts.⁣

Mentrestant triturem 100g dels cigrons i ho afegim a la cassola juntament amb el tomàquet, deixem que es cogui un parell de minuts.

Seguidament afegim el caldo i la resta de cigrons i deixem que arrenqui el bull. Afegim la pasta i deixem el temps que demana el fabricant (normalment uns 10-12 minuts).⁣

Retirem del foc, deixem reposar uns minuts i ja ho podem gaudir!

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3933 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: