Escarola amb bacallà i salsa romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posarem en una safata escarola per a quatre persones. Si la comprem en bosses, seran dues.
Salarem l'escarola i posarem una mica d'oli d'oliva també.
Esqueixarem el bacallà prèviament dessalat, i ho ficarem per sobre. Cal que sigui abundant.
Farem salsa romesco (la teniu a les meves receptes), i la posarem per sobre.
Ja ho podem servir a taula.

15min

Notes

És un plat fresc i molt bo i es prepara de forma molt ràpida.
Actualment, podem trobar escarola durant tots els mesos de l'any,


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se