Turbot amb hortalisses al forn

Plat de Peix. Es pot fer amb turbot o rèmol i es fa amb hortalisses al forn.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem el turbot que ens han marcat tot sencer a la peixateria.
En una plata hi posem un raig d’oli, i a sobre les patates tallades a rodanxes, les cebes tallades en juliana, el porro tallat en rodanxes i el fonoll tallat en juliana, i el julivert picat. Les xirivies en trossos. I salpebrem.
Els posem herbes a sobre, julivert, farigola, romaní i llorer, i un raig d’oli per sobre.
Els enfornem durant 10 minuts a 180º.
Passats els 10 minuts hi posem el peix a sobre, li posem unes rodanxes de llimona a sobre, sal, pebre negre i oli. Hi posem herbes al gust. I enfornem 40 minuts, a 180º.

1h 30min

Notes

El fonoll i la xirivia són opcionals, però els gust tan sorprenent que hi donen, són un punt extra al plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se