Pastís de Santiago

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Posa la ametlla, el sucre, la canyella i la ratlladura de llimona en un bol i barreja-ho be amb una cullera.
Després posa els ous i torna a remenar amb la cullera fins que estigui tot ben integrat.
Posa-ho al forn 40-45m a 150º
Abans de treure-ho comprova amb un escuradents o broqueta que ha de sortir net.
Un cop fred posa el paper en forma de creu i cobreix de sucre glass tot el pastís. Tot i q millor posa-ho abans de menjar pq el pastís va xopant el sucre.

55min

Notes

Motlle de 22/23x4cm.
Folrar de paper vegetal i untat de mantega


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se